Followers

Jumaat, 20 Januari 2012

~ Takde Tajuk ~

Assalamualaikum..

Lama dah rasanye rumah ni tertinggal sepi.. selalu jugak sebenarnya jenguk2 rumah kawan2.. tapi sekadar lalu intai2 je.. dah menegur dan meninggalkan jejak pun.. sekarang ni macam takde mood je nak buat kerja dan menulis.. idea pun tepu je... hehehhe...

Masak pun dah lama dah tak kedapo... MMMmmm... nanti2 kalau ada resepi best.. saye share kat sini ek...

Hari ni saje je nak menyinggah sebentar kat rumah ni.. sementara menunggu my centa hati balik kerja.. nak pergi shoping moping kat giant.. hehehe.. nak beli barang2 dapo sikit..

Insyaallah.. semperna cuti panjang ni nak balik kampung.. nak rehat2 kan minda.. nak hirup2 udara kampung yang segar bagi sihat sikit.. semoga perjalanan kami dipermudahkan dan selamat sampai dan kembali... amin..

kepada kawan2 yang mahu pulang ke kampung tu.. atau mahu pergi makan angin ke.. berhati2 di jalan raya ye.. pandu cermat jiwa selamat.. jangan pentingkan diri sendiri sehingga mengadaikan nyawa dan keselamatan orang lain.. ingat tu.. Ingat la orang2 yang tersayang yang menyanyangi kita... :)

Haiii.. membebel pulak saya ni.. Ok lah.. saya sebenarnye belum bersiap pun lagi ni.. tadi my centa hati kata dia sampai je terus gerak.. kikikikiki.. aduiii.. malas nye nak bersiap.. ok la kawan2... daaaaaaaaaaaaaa............

4 ulasan:

  1. ina, slmt bercuti panjang utk awak n hubby ;))

    BalasPadam
  2. terima kasih sweet.. kepadaa awak juga selamat bercuti.. :)

    BalasPadam

Nak conteng2??? Sila laaa...