Followers

Selasa, 31 Disember 2013

Set Kesuburan al-khishbun

Assalamualaikum..


Entry ni khas untuk produk jualan company saya.. wah.. company tu tak tahan.. hehehe... sebab entry yg lama2 rasenye last tahun 2012 kot saya post.. ramai yg berminat nak membeli macam kompius je saya masih aktif lagi atau tidak.. yee.. saye masih aktif lagi.. cume dah lama tak up kan entry2 pasal produk2 tu..


Produk al-khishbun - SK al-khishbun, Hulba al-Khishbun, Cafe al-khishbun.

Secara ringkas tentang produk ni.. 

Set kesuburan al-khishbun

Kehebatan SK Al-Khishbun terletak pada ramuan rahsia herba-herba kesuburan dari Tanah Arab yang pernah terkandung di dalam buku Ilmu Perubatan Sufi. Mengandungi serbuk bunga kurma yang digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma. SK bertindak untuk menyuburkan kembali rahim. 1 botol untuk kegunaan selama 1 bulan dan perlu diamalkan berpanjangan.

Hulba Al-Khishbun menggabungkan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk membersihkan rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat. 1 botol untuk kegunaan selama 3 bulan.

Gabungan ini membantu merangsang rahimmemanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja arab yang akan berumahtangga. Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.

Cara penggunaan Set Al-Khishbun

  1. Minum SK Al-Khishbun 1 skop pagi sejam sebelum sarapandan 1 skop malam sejam sebelum tidur. Bancuh dengan air suam SAHAJA.
  2. Makan 1/2 sudu kecil Hulba Al-Khisbun yang telah dicampurkan dengan madu atau buah kurma sebelum makan tengahari (waktu dhuha) 1 kali setiap hari.
  3. Banyakkan minum air masak bagi menstabilkan suhu badan.

Akan tetapi bagi pengguna lelaki yang tidak gemarkan susu maka mereka boleh mencuba Cafe Al-Khishbun untuk kekuatan dalamandan kekuatan sperma. Cafe Al-Khishbun diformulasikan khususuntuk kaum lelaki sahaja kerana mengandungi campuran herba-herba untuk kekuatan sperma dan tenaga dalaman lelaki. Kaum wanita tidak dibenarkan menggunakan Cafe Al-Khishbun sama sekali. 

Akan tetapi bagi kaum lelaki yang menghadapi masalah kiraan sperma yang rendah maka mereka perlu mengambil SK Al-Khishbun dan bukannya Cafe Al-Khishbun.

PENTING : Produk ini tidak boleh diambil semasa waktu periodatau ketika demam. Jika telah disahkan mengandung hendaklahberhenti dari mengambil produk ini.

Alhamdulillah.. ramai customer kami yg berjaya dengan usaha ini.. dan yang penting atas izin Allah..

Kami sertakan juga beberapa sms dari customer yg berjaya sebagai pembakar semangat kepada yang berminat untuk ikthiar dgn produk ini.










Kepada sesiapa yang berminat..
Boleh sms atau whatsApp saya di no. 014-7137311

Rabu, 18 Disember 2013

Bengkel Bayi Pramatang 2013



Hari sabtu 14.12.13 hari tu adik ada event kat hospital kajang - Bengkel bayi Pramatang 2013. Teruja aje bila hospital call beritahu menjemput adik datang ke bengkel tu.. Bila sampai kad jemputan lagi la teruja. al-kisah tahun lepas memang adik ada dapat jemputan. mase tu adik baru 5 bulan. baru keluar scn. tapi lagi 2 hari nak sampai tarikh tu adik kene warded sebab garam dalam darah adik berlebihan. Jadinye ibu sorg aje yg pergi dengar ceramah bila dapat pelepasan dari scn utk ibu pergi seorg.. 



Masa hospital call tu mereka ada bagitau, tahun ni ade tema. diminta supaya baby2 perkaian ikut tema. temanya princess dan Superhero. Atoi toi toi.. bila dah mereka kata gitu, pening pulak kepala ibu dan ayah pk nak bg adik pakai ape.. maklum lah dgn saiz adik yg berketinggian 58cm dan berat 5.5kg tu ape la sgt pakaian princess yg sesuai dan cantik2 utk adik. huhuhuu.. memang merata ibu dan ayah mencarik. asal ade kedai baby je mesti masuk. lepas tu keluar aje dgn tgn kosong. memang geram bila tgk baju gaun cantik2. huhuhuu..

AL-kisah bulan lepas ayah adik pergi cuti2 thailand.. Ade la dia beli gaun pink utk adik. tapi mmg tak sesuai pun sebab gaun tu masih besar.. ibu pun mula la mengunakan daya kreativiti nak bg gaun2 tu sesuai dgn adik.. hahaha.. akhirnye.. fuh.. sesuai jugak.. 




kami sebelum pergi.. klik klik klik dulu.. kalau tak klik tak sah.. hehehe..







Nak bagi cantik lagi, saya pergi kedai bahan kek kat prima saujana tu. kedai jual bahan kek. tapi segala alatan jahitan pun dia ade jual. Saya carik la manik2 ingat nak letak kat baju. tapi tgk baju ade ropol lace tu mcm tak sesuai aje nak letak manik.. saya sambung2 la manik besar tu dgn benang menjadikan rantai.. selamat la adik tak tarik kalau tak berteraburan la manik tu.. hahaha..




Masa sampai tu dari jauh lagi dah dengar suara nurse2 panggil2 adik.. ibu dan ayah pulak yg tersipu2 malu.. hahaha.. kelakar aje.. rase jauh aje nak sampai ke tempat pendaftaran tu. selepas pendaftaran kami pun masuk.. waaahhh.. sangat xcited sekali.. memang berlainan dari yg tahun lepas.. nampak grand tahun ni.. kikikikii.. rezeki adik..



Masuk2 je terus diarahkan utk ambil gambar. hehe.. dah snap pic tu kekonon kami pilih duduk kat kerusi depan...kikiki..


Gambar atas tu yg adik duduk tu waktu tu fesyen show.. ade citer kelakar terjadi mase beberapa minit sebelum waktu adik dipanggil naik ke pentas. sebelum acara tu, MC dah bgtau siapa yang masuk acara fesyen show sila bersedia. mase tu adik kene 'culik' ngan nurse2.. tgk dari jauh, mereka sedang syok bergurau dan bergambar. last2 saya pergi jugak amek adik. makanye tergesa2 la saya dan en. suami menyiapkan adik. pakai stokin, pakai rantai, pakai headband. dalam kekalutan tu tetiba adik tarik bunga kat headband tu.. makanya tertanggal la bunga yg kaler peach tu.. adoi doi doi.. saye dan en. suami dah saling pandang memandang. sgt hodoh rupenye headband tu tanpa bunga peach tu.. saya dah berkira2 nak cancel aje nama adik.. hahaha.. en. suami kelam kabut mencari ape yg ade dlm beg dia, beg yg diorg bg mase pendaftaran tu. ade la selotip yg digulung dgn biskut2 dan kek. cepat aje en suami buka selotip tu dan tampal kat bunga peach tu.. hahahhaa.. nampak goyang2 aje.. risau pulak tetibe tercabut. ialah selotip pun dah yg gune. memang tak boleh percaya. Hahahaa.. 

Bila nama adik kene panggil, saya pun terus letak adik kat depan tu. baby lain semua berdiri, berjalan.. adik aje yg duduk.. hehehe.. kelakar aje.. adik pulak bila saya letak kat situ, dia toleh kanan pandang MC tgh bercakap butiran kelahiran setiap peserta dan toleh kanan pandang saya.. langsung tak pandang depan..



Lepas tu adik terus tido.. memang time dia tido pun waktu2 mcm ni.. dalam pukul 10am tu.. tu yg kami risau takut dia tido sebelum acara tu.. hehehe.. mase penyampaian hadiah utk best dress terkejut sgt adik dapat no 3.. hahaha.. mcm tak sangka aje.. pergi la saya naik amek hadiah dgn membawa si kecik sedang lena ketiduran.. hehehhee...




mase acara potong kek pun, adik sangat lena tidur ok.. punye la bising keadaan waktu tu. sikit pun tak mengganggu kelenaan adik.. adeh.. sabo je laa. 





Lepas abes acara... tinggal acara makan je.. baru lah adik bangun.. adik ni jenis tido selelap je.. janji hilang ngantuk dah ok.. dia akan aktif balik.. dan sekali lagi adik di 'culik' oleh nurse dan doktor utk bergambar.. hehehe.. ibu dan ayah ok je.. dapat kami makan dgn penuh nikmat.. kalau tak adik kacau.. hahahaha... acara abes lepas pukul 12 tghari.. memang best sangat rase.. walaupun kawan2 yg sekali kat ward dulu takde.. sebenarnye bukan turn adik.. turn adik tahun depan.. tapi dah rezeki adik kot, diorg panggil tahun ni.. hehehe.. tahun ni semua baby besar2.. yg umur 2 tahun keatas gitu..










Ayah komplen.. gambar ayah ade 1 ni je.. hahahaha.. yelakan.. dah kameramen.. mane la ade gambarKan.. kikikikiii..




hadiah adik dapat yg utk best dress tu.. hehehe.. bear tu adik punye.. coklat tu ibu ayah punye..