Followers

Al-Khishbun

SK AL-KHISHBUN


Resepi Rahsia kesuburan Dari Tanah Arab

Diformulasikan oleh seorang tabib dari Kota Mekah. Formula gabungan herba Arab yang pertama di Malaysia. SK AL-KHISHBUN yang merupakan gabungan istemewa susu kambing terpilih, Bijirin Habbatus Sauda' dari Syria yang telah dipanggang dengan madu, Serbuk Bunga Kurma dari Ladang Kurma Madinah dan campuran herba dari Tanah Arab.

Resepi Rahsia Kesuburan Wanita dan Lelaki yang berupaya menambah hormon, mengental sperma, merangsang rahim dan memanaskan organ pembiakan. Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.

- Formulasi SK AL-KHISHBUN adalah resepi pemakanan kesihatan yang berasaskan amalan Sunnah Rasulullah s.a.w. SK AL-KHISHBUN merupakan gabungan istimewa tepung susu kambing dan herba-herba dari tanah arab.

- Campuran esktrak Stevia pula sebagai pemanis 100% semulajadi dan tidak mudarat menjadikan SK AL-KHISHBUN enak dan manis tanpa gula.

- Diperkaya dengan biji Habbatus Sauda (Syiria) yang merupakan spesis terbaik dan dipanggang bersama dengan madu tanpa gula.

- SK AL-KHISHBUN mengandungi serbuk bunga kurma 100% dari ladang kurma Madinah. Serbuk bunga kurma dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.

- Gabungan ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.

- Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin. Kandungan Susu Kambing, Habbatus Sauda, Estrak Stevia, Serbuk Bunga Kurma Madinah dan herba -herba campuran dari Tanah Arab. 

Cara Pengambilan 1 skop sejam sebelum sarapan dan 1 skop sejam sebelum tidur. Dibancuh dengan air suam (200ml) @ secawan.

SK AL-KHISHBUN tidak boleh diambil sewaktu period dan demam.

Perlu banyakkan minum air sewaktu pengambilan SK AL-KHISHBUN.

- Mulakan dengan bacaan Bismillah, selawat ke atas Rasulullah s.a.w. dan berniatlah. Untuk lebih keberkesanan diamalkan setiap hari selama 1 tahun. 


Dari Saidatina Aisyah r.a. telah berkata, telah bersabda Rasulullah s.a.w. “sebaik-baik amalan kepada Allah s.w.t. adalah perbuatan yang dikerjakan secara berterusan walaupun sedikit”. (Hadis riwayat Al -Imam Muslim)Sedikit kisah dari saya sebagai pengguna SK al-khishbun.. baca di SINI dan SINI.. harap dapat membantu semua dalam usaha untuk memiliki zuriat.. mudah2an dengan izin-Nya.. insyaallah..


HULBA AL-KHISHBUNHulba Al Khishbun menggabungan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk merawat:-
1) menbersihkan rahim dan organ dalaman akibat dari keguguran dan pembedahan.
2) Darah haid yang tidak lancar.
3) Senggugut yang teruk,
4) PCOS
5) Mengecutkan CYTS & FIBROID
6) Telur tidak matang
7) Tiada telur
8) Tiub filofio tersumbat
9) Rahim bengkak
10)dan pelbagai lagi masalah rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat.

Hulba untuk suami merawat:-
1) Memperbanyakkan kualiti dan kuantiti sperm yg sihat
2) Memberi tenaga kepada sperm utk bergerak pantas
3) Merawat mati pucuk
4) Tiada Sperma

Cara makan:- Ambik hujung sudu sedikit sahaja campur dengan madu or makan dgn kurna. Sekali sehari pada waktu dhuha.CAFE AL-KHISHBUN


CAFE AL-KHISHBUN MINUMAN PRACAMPUR UNTUK KESUBURAN LELAKI

Formulasi CAFÉ AL-KHISHBUN adalah resepi Pemakanan Kesihatan yang merupakan gabungan istimewa Kopi Arabicca dan herba-herba campuran dari Tanah Arab.

Diperkaya dengan biji Habbatus Sauda (Syria) yang merupakan spesis terbaik dan dipanggang bersama dengan madu arab.

CAFÉ AL-KHISHBUN mengandungi serbuk bunga kurma 100% dari ladang kurma Madinah. Serbuk bunga kurma dahulunya digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma.

Gabungan ini membantu merangsang dan memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja Arab yang akan berumahtangga.

Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin, memulihkan tenaga batin dan memekatkan air mani.

Diperkaya dengan Herba Campuran Arab yang mampu berperanan dalam mengawal keseimbangan tubuh, meningkatkan sistem daya tahan tubuh untuk melawan penyakit dan memelihara sistem reproduksi lelaki.


Kandungan

Coffee Arabica, Gula, Krimer, Habbatus Sauda, Estrak Halia, Serbuk Bunga Kurma Madinah, Garam Bukit, dan herba-herba campuran dari Tanah Arab.


Cara Pengambilan

Diminum 2 kali sehari. Gunakan 1 skop pagi dan 1 skop malam. Dibancuh dengan air panas (200ml) @ secawan.

Mulakan dengan bacaan Bismillah, selawat ke atas Rasulullah s.a.w. dan berniatlah.IKHTIAR & TAWAKAL!!!!


Harga sebotol 

SK AL-KHISHBUN = RM60
HULBA AL-KHISHBUN = RM50
CAFE AL-KHISHBUN = RM50


POS LAJU: untuk sebotol

Semenanjung = RM5
Sabah & Sarawak = RM7

Penghantaran akan dibuat selepas pembayaran melalui maybank diterima.. 

Jika Berminat sila call / sms : 017-3632642 (hairy) @ 014-7137311 (ina)