Followers

Selasa, 4 September 2012

~ Set Kesuburan Al-Khishbun ~


Kehebatan SK Al-Khishbun terletak pada ramuan rahsia herba-herba kesuburan dari Tanah Arab yang pernah terkandung di dalam buku Ilmu Perubatan Sufi. Mengandungi serbuk bunga kurma yang digunakan sebagai herba penambah hormon dan mengentalkan sperma. SK bertindak untuk menyuburkan kembali rahim. 1 botol untuk kegunaan selama 1 bulan dan perlu diamalkan berpanjangan.


Hulba Al-Khishbun menggabungkan 7 jenis herba-herba dari Tanah Arab yang bertindak untuk membersihkan rahim yang menjadi punca kepada kesukaran mendapatkan zuriat. 1 botol untuk kegunaan selama 3 bulan.



Gabungan ini membantu merangsang rahim, memanaskan organ pembiakan dan mengukuhkan tenaga dalaman. Herba Campuran Arab ini biasanya menjadi amalan para remaja arab yang akan berumahtangga. Menjaga keseimbangan dan normal tubuh serta membaiki saraf kelamin dan serta memulihkan tenaga batin.

Cara penggunaan Set Al-Khishbun

  1. Minum SK Al-Khishbun 1 skop pagi sejam sebelum sarapan dan 1 skop malam sejam sebelum tidur. Bancuh dengan air suam SAHAJA.
  2. Makan 1/2 sudu kecil Hulba Al-Khisbun yang telah dicampurkan dengan madu atau buah kurma sebelum makan tengahari (waktu dhuha) 1 kali setiap hari.
  3. Banyakkan minum air masak bagi menstabilkan suhu badan.

PENTING : Produk ini tidak boleh diambil semasa waktu period atau ketika demam. Jika telah disahkan mengandung hendaklah berhenti dari mengambil produk ini..

SK Al-Khishbun merupakan makanan tambahan untuk kesuburan yang sesuai untuk golongan lelaki dan perempuan. SK Al-Khishbun berasaskan susu kambing. 


Akan tetapi bagi pengguna lelaki yang tidak gemarkan susu maka mereka boleh mencuba Cafe Al-Khishbun untuk kekuatan dalaman dan kekuatan sperma. Cafe Al-Khishbun diformulasikan khusus untuk kaum lelaki sahaja kerana mengandungi campuran herba-herba untuk kekuatan sperma dan tenaga dalaman lelaki. Kaum wanita tidak dibenarkan menggunakan Cafe Al-Khishbun sama sekali. 

Akan tetapi bagi kaum lelaki yang menghadapi masalah kiraan sperma yang rendah maka mereka perlu mengambil SK Al-Khishbun dan bukannya Cafe Al-Khishbun.


Harga ;

SK Al-Khishbun = RM60
Cafe Al-Khishbun = RM60
Hulba Al-Khishbun = RM50


COD : Kajang
Kos Penghantaran Pos Laju;
Semenanjung = RM5
Sabah & Sarawak = RM7

Hubungi : 014-7137311 (ina)

psst.. meh like meh.. Page SK al-khishbun

48 ulasan:

  1. Info yang baik.nanti saya beritahu kawan-kawan saya kebaikan produk ni okay..

    BalasPadam
  2. Salam Ina...
    eyza nak order SK Al-Khisbun sebotol dan Hulba Al-Khisbun sebotol.. nnt kalau dah ada stok Ina inform eyza yer.... ni email eyza... eyzafarza@yahoo.com

    BalasPadam
  3. @eyza

    wslam eyza.. insyaallah.. stok SK memang ade.. tapi Hulba kene oder dulu.. nanti dah ade dua2 barang saya email eyza ye.. terima kasih eyza..

    BalasPadam
  4. wow...sponsor akak 1set..kihkih..gurau je ina..

    BalasPadam
  5. bole citer ngan member pasal set ni...

    BalasPadam
  6. @wahida

    boleh je.. harap2 dapat membantu mereka.. :)

    BalasPadam
  7. salam..saya sblm ni tgk2 sj. tp rs teringin lak nk try cuba. saya dan adk juga sedang ber'ttc gak.saya nk order susu al khishbun 2botol blh x? hubungi email saya di pisangcucur@yahoo.com.

    BalasPadam
  8. baru 2 hari mcuba......ambil dr suami ina....kawan2 doakan sy dan suami dimurahkan rezeki ye

    BalasPadam
  9. @Tanpa Nama

    terima kasih ye..

    saya doakan semoga awak dan suami dimurahkan rezeki dan miliki zuriat secepatnye.. amin..

    BalasPadam
  10. Salam akak ina...
    saya nak tanya...
    SK AL-KHISHBUN tu leh suami isteri mnm kan??
    dan HULBA AL-KHISHBUN hanya utk isteri kan??

    klu isteri nak mnm ke2-2 skali leh ke??

    BalasPadam
  11. @Adilah

    walam adilah.. sk al-khishbun dan hulba, suami dan isteri dua2 boleh ambil..

    sk al-khishbun di ambil setiap pagi dan malam.. dibancuh dan diminum seperti susu..

    hulba di ambil sebelum makan tengah hari, cara makan gaul dengan madu, atau dijadikan inti 2 biji kurma..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sis, yg hulba tu ba cara ambilnya mkn gtu ja ke tau gaul sma2 hulba n madu dlm gelas n simpn air ka, tlog sis trngkn secra details mcm mna nak mbl hulba ni

      Padam
    2. hulba boleh ambil dgn 2 cara.. madu atau kurma..
      dgn madu. sesudu madu digaul dgn 1/2 sudu hulba.
      atau
      dengan kurma.. 2 biji kurma dibuang biji. letak 1/2 sudu hulba ditengah kurma seperti inti..
      lepas mkn baru minum air..

      Padam
  12. SAYA KENA MKN DUA2 KA KAK

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum. Puan,saya nak beli
    -SK Al Khishbun 2 botol.
    -Hulba Al Khishbun 1 botol.
    -Cafe Al Khishbun 1 botol.

    Berapa jumlah bayaran termasuk Pos Laju?
    Cara pembayaran? Terima,kasih. :)

    iskandarmahasir@yahoo.com.my

    BalasPadam
  14. @NURUL

    sk al-khishbun sahaja pun bole.. hulba ibarat 'tambahan' ..kalau ada masalah yg teruk digalakan ambil hulba sekali

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum akak ina... macam mana ye sy nak order..

    BalasPadam
  16. salam cik ina...nk tanye cket...kalo sy yg ade masalah PCOS ni bagus ambil susu al khishbun dgn hulba sekali k?

    BalasPadam
  17. @Tanpa Nama
    wsalam..boleh cuba sk al-khishbun dan hulba skali untuk masalah PCOS... tapi kalau minum sk al-khishbun sahaja pun boleh...insyaallah ..

    BalasPadam
  18. Aslmkm wr wb,mf sy ingin tahu kalau utk menambahkn sperma suami,mn yg di syorkan??utk pesanan k sgpore bgmn pula??

    BalasPadam
  19. Aslkm wr wb,sy ingin 1 set al kishbun-bgmn ingin sy contact saudari ina,sy tinggal d sgpore.

    BalasPadam
  20. salam..sy nk order sk+ hulba sbb dah 6 taon kawin tp msh x dizinkn Allah utk dpt zuriat sedih sgt2 bla tgk kwn2 n sedara mara dpt ank..dah cuba mcm cara mengurut kg pun sdh.mgkinkah tiup filopio sy tersumbat..hulba ni bole atasi tiup tersumbat ker sis?

    BalasPadam
  21. Salam,

    saya nak order 1 SK Al-Khishbun + 1 Hulba Al-Khishbun.+ delivery charges..

    emial - lirycent@gmail.com

    BalasPadam
  22. Salam saya nak order 1sk alkhishbun + hulba al khisbun.boleh pm harga asap
    Email; anim_sya@yahoo.com.
    Terima kasih

    BalasPadam
  23. sy nk tanya...utk hulba tu sukatan mknnya 1/2 sudu kecil.adakah 1/2 sudu kecil yg dah ada dlm botol tu?atau mmg kena guna sukatan 1 sudu kecil tu?

    BalasPadam
  24. ye.. gune sudu yg ada dalam botol tu..

    BalasPadam
  25. kalau saya nak guna untuk saya dan hubby saya elok guna yang mana ye?? kami tak pernah jumpa doc lg...

    BalasPadam
  26. mane2 pun boleh.. sk dan hulba.. boleh diambil suami isteri.. cume cafe hanya untuk lelaki sahaja..

    BalasPadam
  27. Salam. Saya nk oder produk sk al khishbun 2 botol dan hulba 1 botol. Huhu..smlm saya ade sms pn. Ina tp tak de respon. Emel nurulzmr88@yahoo.com. tq

    BalasPadam
  28. saya nk tanya..sy dah ada sorang anak berusia 10 thn..sampai skrg masih xde anak kedua. so boleh ke sy dan isteri makan produk ini utk mencuba dptkan anak kedua?

    BalasPadam
  29. produk ni sesuai untuk pasangan yg merancang mendapatkan anak.. in shaa allah mudahan ia permudahkan untuk mendapatkan anak kedua tuan dengan izin-Nya..

    BalasPadam
  30. Assalam kak ina..saye nk order sk al khisbun ni kak..nk 2botol..blh emel saye haidarnur@yahoo.com..nnt emel total n cre byrn ye..tq kak...

    BalasPadam
  31. ~saya dah 5 thn kahwen...tp belum dikurniakan cahaya mata...saya ada masalah haid tak teratur.....PCOS....telur tidak matang....sepatutnya pada bln ni dah sampai giliran saya utk menjalani rawatan ivf...tetapi sudah mkn ubat,period masih tak dtg.....rawatan saya ditangguh.....sedih sgt.....saya patut cuba yg mana satu SK atau Hulba?terima kasih

    BalasPadam
  32. saya syorkan untuk ambil sk bersama2 hulba..

    In shaa allah semoga ianya membantu.. mudah2an dengan izin-Nya.

    BalasPadam
  33. assalammualaikum.
    saya nak oder sk al khishbun 1 botol dan hulba 1 botol.
    berapa harga dan mcm mana cara pembayaran?
    blh email saya, eina_alma@yahoo.com

    BalasPadam
  34. brape hrga klu beli 1 SK Al-Khishbun + 1 Hulba Al-Khishbun??

    BalasPadam
  35. Salam Kak Ina, lepas seminggu amalkan susu SK ni kena g sauna ke untuk buangkan toksin?

    BalasPadam
  36. assalamualaikum..
    saya berminat nak cuba 2 product ni..berapa rm ye??
    satu lg saya nak tanye, jika saya ade cyst,still boley cuba ke??

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam...
      utk cyst saya syorkan untuk ambil sk dan hulba...
      sk + hulba = rm100

      berminat boleh sms atau whatsapp saaya.. 014-7137311..
      terima kasih..

      Padam
  37. kak,email me back ezma85@yahoo.com

    BalasPadam
  38. sya ni dah masuk 5tahun kawin tp blm d kurniakan zuriat..klu blm pernah jumpa doktor,blh ke ambil sk khisbun n hulba ni?

    BalasPadam
  39. SALAM KAK INA, SAYA BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT TENTANG SET AL KHISHBUN. BOLEH EMAIL SAYA? nokhuzaina5570@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm.. saya dah email tapi tak boleh masuk.. boleh sms atau whatsapp saya ke 014-7137311. terima kasih..

      Padam

Nak conteng2??? Sila laaa...