Followers

Khamis, 14 Februari 2013

Bila Ibu bz...

Beberapa hari ni adik meragam je.. asyik nangis je.. takleh la nak tinggal kejap.. memang kene hadap muke dia sentiasa.. tak bole nak buat keje lain dah.. huhuhuuu..

Bukan nak manjakan sangat adik.. tapi sakit yg ada pada dia tu.. tak boleh nak biarkan dia nangis lama2.. memang kalau dia nangis je.. cepat2 keje pujuk.. lagi2 kat umah ni kan.. takut la jugak nak biarkan..

Tapi hari ni tgk adik syok je tido.. bangun kejap2 je time lapar ngan uk uk.. pastu tido balik.. ibu pun sibuk la buat keje umah.. basuh sidai baju berbakul.. nyapu umah.. lap2 sikit habuk2.. pastu terus on lappy.. kekekeke..

Maklum lahh.. dah berjinak2 ngan dunia bisnes online ni kan.. huhuhu.. nak cari pendapatan sikit.. dulu2 masa ingat lepas pantang nak cari keje.. tapi dengan keadaan adik skrg memang tak mengizinkan utk saya keluar bekerja..

Jadi try la buat bisnes online sikit2.. mane tau kot2 ade rezeki yg masuk utk menampung kos rawatan adik.. rezeki adik kan.. Alhamdulillah..

dalam pada sibuk2 tu.. sekali tgk adik.. upsss.. terkejut tgk adik dlm keadaan begini.. walhal sebelum tu.. elok je dah letak adik kat bantal tu.. ish ish ish.. memang tersangatlah lasak anak dara ni tido tau..


Agak2 kan tilam size besar mane lagi yg sesuai utk adik.. rasenye dah cukup besar dah tilam tu.. hehehe.. tak padan ngan kecik.. tido tersangat lah lasak..

Ade satu hari tu.. kami tido bertiga atas katil.. ntah mcm mane dia dah ade kat kaki ayah nye.. kusmangat.. lemah jantung tgk nye.. kalau la kene lenyek.. stat dari tu.. time malam.. memang dia tido kat katil dia sendiri..

17 ulasan:

  1. Alahai rindu nyer nak dgr cite psl adik. Alhamdulillah dah bole di peluk cium kan..

    Semoga adik membesar dengan sihat dan menjadi anak yg solehah :)

    psst: cantik nyer umah :) gambo askem tu yg buat sedap tu..hihihi

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah.. dah boleh peluk cium adik..

    tulaa.. sedap kan nampak eskrem.. hehehe..

    BalasPadam
  3. hihi.. adik da melasak.. harap adik cepat la sihat akak.. cepat naik berat badan adik..

    BalasPadam
  4. alolo tomeinye anak dara ni bila tido lasak cam tu..........

    semoga adik bertambah sihat walafiat dari ke hari.......

    BalasPadam
  5. fifi.. memang besar harapan kami utk tgk adik cepat sihat..

    BalasPadam
  6. Baru nk follow kisah adik...sorry tnya,adik sakit apa?pape pn sy doakn yg trbaik utk adik,cepat2 sembuh yek sayang...

    BalasPadam
  7. izzah.. adik ade masalah jantung yg nak kene operate.. tapi takleh nak operate lagi sebab ade masalah kuning tinggi dan hati bengkak.. selain tu.. kesan dari dia makan ubat jantung tu.. buah pinggang dia jadi tak berapa nak ok.. dan ade beberapa lagi masalah dia..

    BalasPadam
  8. hai adik..cepat sembuh ye sayang..auntie doakan adik cepat sembuh tau..

    BalasPadam
  9. sweeet.. aamiin.. terima kasih..

    BalasPadam
  10. rindu pulak kat adik.. cepat besar ye sayang..

    BalasPadam
  11. acik fifi rindu kat adik.. terima kasih.. doakan adik cepat besar dan sihat..

    BalasPadam
  12. alahai comeinya.,.sampai ke bawah tidurnya, it means that adik active la tu ina..wiyah doakan adik akan cpt sembuh & membesar dgn lebih cepat lagi

    BalasPadam
  13. wiyah.. aah.. adik memang aktif.. over aktif bak kate doktor.. huhuhuu..

    BalasPadam
  14. Nani baru folo kt sni n baru nk geledah kisah adik. If akak x folo blog nani mmg nani x thu la.. Cpt2 sembuh adik :)

    BalasPadam
  15. Lasak adik tido. Tgk2 da ke bawah da :)

    BalasPadam
  16. nani.. aamiin... terima kasih..

    hehehe.. adik ni memang tido lasak sangat.. boleh berpusing2 dia..

    BalasPadam

Nak conteng2??? Sila laaa...