Followers

Rabu, 20 Mac 2013

Free Sample

Hari tu masa boring2.. banyak lah website daku intai2.. pastu termasuk kat website only beauty.. rupenye website ni setiap hari ade bagi free sample.. wah daku pun ape lagi.. dengan penuh xcitednye men join kan diri.. hehehe.. mudahnye daftarnye.. 

Makanye setiap hari online.. daku akan singgah website ni dulu.. apply la mane2 yg tgk best tu.. ade rezeki.. dapat la.. takde rezeki.. tak dapat la.. 

Tup tup tup.. jumaat lepas.. masa balik dari HKL.. daku tengok petisurat ade envelope yg bercop Only Beauty.. wah.. bunga2 hati.. terus koyakkan sampul surat tu kat situ jugak.. walhal motif turun kete tu nak buka pintu pagar. en somi nak masukkan kete..


en. somi nampak bende ni.. dia gelak2 dah.. "ini pun ibu punye seronok sampai tinggal adik dalam kete.. " dia gelak2 sambil dukung adik keluar dari kerete..

Dia tak tau betapa seronok dapat barang free.. hahahha..

Lepas tu tadi nye.. nampal posmen masuk sesuatu dalam petisurat. terus keluar tgk.. 

wah.. envelope dari only beauty lagi.. kekeke.. kali ni dapat ni pulak..


hahaaaa.. gambar blurr.. amek pakai henpon ja gambar2 ni.. 

kawan2 yg suke free sample.. leh la tgk website ni.. onlybeauty.. 



bulan lepas ade jugak dapat free sample tisu..


hari tu request sample ni 1 je.. tapi dah rezeki.. dapat 2.. 2 kali dia hantar ni.. dapatnye pun selang 3 hari.. tapi sampai skrg tak gune lagi.. sayang pulak.. bende free.. kekeke..

Nak??? meh klik sini.. kleenex samples

ok.. daaaaaaaaaa.... 

13 ulasan:

  1. eh..jelesnya..nak jugak le..tgh masuk website2 ina bagi kata atas ni..hehe

    BalasPadam
  2. heeppp.. jgn jeles.. jgn jeles.. meh klik2.. harap2 leh dpt.. hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahai,sobar je lah..dengki website Only beauty ni..hehe..dah baper kali register x lepas2..error..

      Padam
    2. Alahai.. tak lepas ke?? hehehe.. nape pulak jadi gitu..

      Padam
  3. Adik dah kuar wad la makne nyer tu? Alhamdulillah ;-)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. yeke.. sayang nye nak gune.. ehehehe

      Padam
  5. wahhh... K suka jgk sample2 ni... ina dah mintak ke sample2 pampers dgn susu? K semua brand yg bg K dah mintak.. and dah dpt pun.. Alhamdulillah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ade jugak mintak pampers2 tu.. tapi tak dapat lagi.. ehhehe..

      susu tak mintak.. sebab nanti takde yg minum.. hehhe..

      Padam
  6. kak ena.. bestnye.. nak try jugak la.. tq for the info..

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. try2.. jgn tak try.. hehhe..

      Padam
  7. bestnya..nak terjah jugak nih..

    BalasPadam

Nak conteng2??? Sila laaa...