Followers

Khamis, 13 Oktober 2011

Semalam Hari Ini Dan Esok

Hari ni rasa semangat pulak nak mengupdate blog ni. Hehehe.. Tapi takde citer menarik pun. Saje je nak menghabiskan masa sementara menunggu mesin basuh menyiapkan kerja nya. Semalam saya tak tau nak masak apa untuk malam. bukak petiais ada ayam. Ayam lagi. sebelum semalam pun ayam jugak. waaa.. bagi bertambah banyak lah lemak dah badan ek.. Asyik berayam je. Nak tengok rupa masakan kita semalam. hahahha.. tak malu. sape yang nak tengok tu. sape lagi. saya sendiri la tengok. untung2 my laling ucuk anjee curik2 tengok kat opis dia. Opss.. haaa kantoi.. buat ape tu.. cakap bos.. ishh.. melalut lagi.. baik la.. taraaa...
Ni la menu makan malam kami sekeluarga.. saya ngan en. suami jaa.. hehhe.. tak tau la nak  bagi nama resepi ni ape.. masak cincai je.. semalam jugak en. suami belikan saya roti.. dah bape hari dah asyik teringat2 je roti cokolat.. sebab dah lama pun tak makan.. haaa.. dia pun bela la semalam roti cokolat yg saya nak tu.
Haa.. sekali 4 dia beli.. Opss.. dalam gambar ada 3 jaa.. 1 dah masuk dalam pewot saya.. kekeke.. isshh.. itu pun nak keco.. saje je nak melalut2 kat sini.  Ni kan dunia saya.. kikiki.. 

Ishh.. lambatnye mesin basuh ni wat keje.. ada lagi 32 minit lagi.. apa saya nak merepek lagi ni.. emmm.. ok2.. hari ni saya kene wat keje banyak sikit.. kene kemas umah.. dah bape hari tak kemas umah.. demam tak larat.. (alasan je tu sebenarnya) hehhe.. esok dah nak gi hospital.. Pukul 8 appoinment.. tapi ntah2 pukul 11 pun masih tak dapat jumpa doktor lagi.. tak tau la esok camne pulak.. tunggu dah lihat je la.. harap2 esok dapat la result yg ok dan tidak mengecewakan.. 
Ok lah.. sementara nak tunggu mesin basuh tu berkerja ada lebih saya saya basuh pinggan dulu.. lepas tu terus je  emmm.. lepas tu nak wat pe lagi ek??? haaa.. nak issshhhh.. banyak nye keje saya... hahhaa...tapi saya masih lagi dok depan pc ni.. menaip dan terus merepek.. Memang syok kan berada depan PC ni.. hahahha... Ok laaa.. tata titi tutu...  berjumpa lagi di lain masa.. Oppss.. dapat makan kek pun sedap jugak kan.. beby ucuk anjee... esok lepas gi spital gi secret resepi nak tak??? HAhhahaha... DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

7 ulasan:

  1. awak suri rumah ke??

    wah meriah ade kartun2 dalam entry tu=)))))))

    BalasPadam
  2. aah la anie.. saya suri rumah je...

    hehhe.. saje je suke2 meriah2 kan lagi suasana.. (takde keje sebenarnye) hehehhe..

    BalasPadam
  3. same la kite..suri penyeri rumah jugak..hehe..fuh!ralit betul saye duk tgk kartun tu buat keje..ahaks!comel..

    BalasPadam
  4. Owh.. same la kite ye... hehhe.. tulaa.. saje letak kartun.. biar bagi semangat sket tgk kartun buat keje.. hehhee..

    BalasPadam
  5. ooo byk masa lebih ye...mai sini tlg k.e-na basuh jemur n lipat kain...upahnya sebiji kek...hihii

    BalasPadam
  6. suke suke kak e-na.. saya memang suke makan kek.. tengok kek2 kak e-na pun.. mMmmm.. nyum nyum nyum sedap... tapi jauh la kak e-na.. jepun tuuuu.. hehehe...

    BalasPadam
  7. moge sihat2 aje yer..tc ;)

    BalasPadam

Nak conteng2??? Sila laaa...