Followers

Ahad, 7 September 2014

Kid's Paradise, The Mines

Dah lama teringin nak masuk tempat2 macam ni. tapi masa tu adik kecik sangat lagi. ni bila dia dah pandai jalan.. pandai main baru rase macam best kan bawak dia masuk. tapi selalu teragak2 nak pergi sebab rrase macam mahal sangat je nak masuk tempat2 macam ni. 

Paling dekat kat umah ni kat Metro Point ada. My Kids Playground. tengok dari luar nampak sangat menarik. tapi tak pernah pergi lagi.

Ni pertama kali bawak adik main2 ni kat Kid's Paradise kat the mines. mase tu ade halfest. nak gi halfest pergi la sekali sini. adik mase tu baru baik demam saje nak bagi dia hapy.



Masuk hari sabtu tu RM38. Ok la.. masuk kami bertiga. ingatkan mahal sangat sampai nak beratus ke.. hhahhaha.. nak masuk situ kene pakai stokin. mase tu kami tak bawak pun stokin. yela pertama kali takde pengalaman pergi tempat2 macam tu kan.. ok lain kali nak pergi dah tahu dah. hehee..

masuk2 je dalam tu adik macam .......... haaaaaa banyaknye menan.. tak tahu nak main yg mane.. seminit dia pergi sana.. seminit dia pergi sini.. seminit pergi lain balik.. tak tentu arah dibuatnya. punya la seronok dan penuh keterujaan.. hahaha. dengan ramai kawan2 lagi.. 



Tapi tapi tapi nampak ayahnye sama naik seronoknye dalam tu.. hahahaha.. saya pun dok join jugak main 'pasir' dalam tu.. hahahaha... yelaa.. dah tua2 ni baru jumpa suasana yg macam tu kan.. mase budak2 dulu takdenye semua tu. 



lama juga la kami dalam tu.. bila ajak adik balik dia tak nak.. dia lari2 pergi tempat lain.. sampaikan mase tu ayah dia dah dukung dah dia. saya dah pergi nak amek kasut dia.. pusing belakang tgk dia berlari masuk dalam balik.. selamber aje sikecik tu.. sabar je la.. lepas tu terus dukung dia pakai kan kasut terus tak toleh belakang dah.. jalan terus keluar.. kikiki.. kalau tak maunya dia mengamuk...


Gambar ni kelakar. dia memang susah tau kalau nak amek gambar dia. dia dia senyum ni sebab......... dia dok peace peace peace kat kamera sebelah.. ade baby tu ayah dia nak amek gambo anaknye.. adik pulak yg dok sengeh2 sambil sebut peace peace peace kat enpon ayah baby tu.. haishhh.. malu aih...

1 ulasan:

  1. mmg syurga kanak2 ni..
    tempat dia org release tension

    BalasPadam

Nak conteng2??? Sila laaa...